duminică, 11 martie 2018

Locuri periculoase...

     În munții Himalaia există anumite flori al căror parfum cufundă pe drumeți într-un somn letargic. Pentru a fi feriți de ele, băștinașii țin în mână o altă plantă, al cărei parfum neutralizează efectul primelor.

   
      Flora saporifică cuprinde plante cu totul atrăgătoare, nu te poți plimba prea mult timp printre aceste flori, fără să fii cuprins de un somn primejdios. Aceste flori nu sunt veninoase. Cei cuprinși de somn nu mor decât după aproape 12 zile și nu otrăviți, ci datorită lipsei de hrană.

     Așa lucrează plăcerile lumii acesteia. Ele pot să nu fie rele în ele însele, dar exercită asupra celor care li se dedau o acțiune de moleșire.

     Leacul pentru înlăturarea acestei influențe periculoase este Cuvântul lui Dumnezeu. Să-i inspirăm parfumul și vom trece fără să ne oprim prin locurile periculoase ale ispitelor ecestei lumi.

     Să citim Cuvântul cu rugăciune, cerând lui Dumnezeu să-i dea iertare în inimi și vom fi feriți de toate influențele periculoase la care ne expune contactul cu o lume pierdută.

Sfinţeşte-i prin adevărul Tău: Cuvântul Tău este adevărul.
( Ev.după Ioan 17:17 )
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu