duminică, 15 august 2021

Amnistia

Fiindcă plata păcatului este moartea, dar darul fără plată a lui Dumnezeu este viața veșnică în Iisus Hristos, Domnul nostru. ( Romani 6:23 )
Darul fără plată a lui Dumnezeu noi îl mai numim și - har. Dar ce înseamnă darul acesta. Necatand la ceea că noi suntem păcătoși și nu avem nimic bun in noi, fiind ca niste mașinării defectate, harul - este totul ce  nu meritam. Tot binele care vine peste noi.
Am fost răstignit împreună y Hristos, și trăiesc...dar nu mai trăiesc eu, ci Hristos trăiește în mine. Și viața, pe care o trăiesc în trup, o trăiesc în credința în Fiul lui Dumnezeu care m-a iubit și S-a dat pe Sine însuși pentru mine. ( Galateni 2:20 )
Noi nu putem să dictam lui Dumnezeu condițiile noastre în a fi salvați de moartea veșnică. Trebuie sa acceptam pe Hristos pe deplin. 100/100.
Dacă va propun un pahar cu apa, trebuie doar să-l luați.
Daca medicul v-a prescris medicamente, veți avea folos din ele, daca nu le veți lua?
Daca vreți să fiți salvați, trebuie să-l acceptați pe Hristos.
Până nu urci in ascensor nu vei cobora/ urca.
Până nu urci in autobuz sau tren, nu pleci. 
Daca cineva nu va fi salvat și va pieri in focul veșnic, nu va fi aruncat în iad pentru că era păcătos, ci pentru că nu l-a acceptat pe Hristos în viața sa.
Amnistia (iertarea) este un decret, care trebuie să ajungă la adresat. Decretul nu are drepturi depline fără acceptate. Decretul poate fi respins de cel cui îi este adresat, și în așa fel nici o putere Supremă nu poate să-l impună pe om să accepte decretul. ( J. Marshall - jurist )
Exista 5 momente importante:
1. Nu toți vor accepta salvarea.
2. Majoritatea vor fi aruncați în focul veșnic.
3. Cine nu este născut din nou, nu va fi salvat.
4. După moarte salvare nu există.
5. Poate să fie ultima șansă pentru D- voastră.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu